20 d’abr. 2012

1ª PEDALADA BTT PER A POLICIES I BOMBERS


Ja està en marxa la 1ª Pedalada BTT per a Policies i Bombers Cabrils 2012. Aquesta iniciativa neix del treball conjunt entre el BTT GRUP de la Policia Local de Cabrils, i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cabrils.
Aquesta pedalada, que pretén ser un punt de trobada per a tots els membres dels cossos d'emergències, no consisteix en arribar el primer, ni tan sols en fer el millor temps... únicament busquem que tots els participants gaudeixin d'un matí entre natura, esport i diversió.


No hi ha medalles ni copes... al final, el que us esperarà serà una bona botifarrada per tal de recuperar forces i un mallot commemoratiu perquè tingueu un record de la vostra participació, esperant poder repetir l'any vinent.
Podeu descarregar-vos el reglament íntegre de la prova, on hi consten els horaris, preus, etc., clicant aquí.
Així que ja ho sabeu... treieu la pols a la bici que teniu guardada en un racó, comenceu a rodar, i correu la veu entre els companys... com més serem, més riurem.
ENS VEIEM A CABRILS, EL PROPER 23 DE SETEMBRE

1 comentari:

  1. Que pena que no haya enterado antes, me hubiese gustado mucho hacerla, tendríais que haberla publicitado mas por las pl de la zona, aquí en lloret no teníamos ni idea de esta btt, así que me la apunto para el año que viene, nos vemos en el 2013

    ResponElimina