20 de gen. 2013

PEDALADA 2013

Després de la bona rebuda i l'èxit de participació en la primera edició de la Pedalada BTT per a policies i bombers que es va disputar el passat setembre, des del BTT Grup de la Policia Local de Cabrils ens trobem ja treballant en els preparatius per a la segona edició. Tot i que encara no hi ha data definitiva, si que us podem avançar que la prova es durà a terme el proper mes de setembre, a l'igual que l'edició anterior.
El recorregut possiblement sigui molt similar al del 2012, tot i que no descartem fer-hi alguns canvis per tal de fer més atractiu el traçat, i millorar alguns dels errors comesos en la primera edició.
A mesura que tinguem més novetats, les anirem publicant.

4 comentaris:

  1. la del año pasado se me escapo pero la de este año estare pendiente , ya que me quede con las ganas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Te confirmamos que ya tenemos fecha para nuestra segunda edición. Reservate en tu agenda el 15 de septiembre, porqué Cabrils y el BTT Grup de la Policía Local de Cabrils te esperamos.

      Elimina
  2. Hola, em podrieu dir a quina entitat s'ha de fer l'ingres de la inscripció. Només veig el numero de compte. Gracies i fins el dia 15
    Carlos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Carlos

      el número de compte pertany a BANKIA. En fer el pagament, recorda fer constar el concepte “PEDALADA BTT 2013”, així com el nom, cognoms i NIF del participant.

      Elimina