9 de maig 2014

3a PEDALADA BTT PER A POLICIES I BOMBERS CABRILS 2014


Ja està en marxa la 3ª Pedalada BTT per a policies i bombers Cabrils 2014. Reserveu-vos el 14 de setembre a les vostres agendes!!!!
Aquesta iniciativa neix del treball conjunt entre el BTT Grup de la Policia Local de Cabrils, i la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Cabrils.
Aquesta pedalada, que pretén ser un punt de trobada per a tots els membres dels cossos d'emergències, no consisteix en arribar el primer, ni tan sols en fer el millor temps... únicament busquem que tots els participants gaudeixin d'un matí entre natura, esport i diversió
Des del BTT Grup de la Policia Local de Cabrils, volem agraïr públicament a l'Alcaldessa de Cabrils, sra. Avelina Morales Serra, i a la Regidora d'esports, sra. Isabel Tamboleo Villalovos, el seu suport a aquesta iniciativa, ja que des de la primera edició, s'han involucrat personalment donant totes les facilitats possibles perquè any rere any es pugui tornar a dur a terme.
Enguany, i coincidint amb el 170 aniversari de la creació de la Guàrdia Civil, em volgut dedicar el maillot de la nostra pedalada a aquest cos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada